Hopp til innhold

Regnbuen barnehage

Skrevet av: Regnbuen barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Hei. Hos oss har vi hatt mange runder i personalgruppen med fokus på et sunt og godt kosthold. Vi serverer 3 måltider hver dag, frokost, varm middag (som vi får levert og har påvirket ift fett, salt og grønt innhold) og ettermiddagsmat. Vi har kuttet ut prim og syltetøy i hverdagskosten, vi har kuttet saft og kjeks og annet søtt i tursekken og vi har oppfordret foreldrene til å ha sunn turmat (frukt og vann). Videre har vi kuttet ut kaker el annen mat ved bursdagsfeiringer. Vi har få, men utvalgte feiringer/tradisjoner der vi har valgt å ha festmat, ofte er det flotte fruktfat. Vi har innslag av frukt og grønt til alle måltider. Foreldrene har fått utdelt infobrosjyrer fra MER og de er utfordret til å delta i diskusjonen på foreldremøter og i FAU og i SU. Et av fokusområdene vårt dette barnehageåret er kosthold, dvs at vi enda en gang vil gjennomgå den daglige maten vi serverer for å se etter forbedringsområder, eks grovere brød. Har også tanker om å ta kontakt med en ernæringsekspert som kan komme på et personal/foreldremøte. Har oppfordret alle ansatte til å ta E-læringskurset Mvh Regnbuen barnehage