Hopp til innhold

Espira Tjøsvoll

Skrevet av: espira tjøsvoll | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi har alltid agurk, paprika til frokostfatene. Vi har alle måltidene i bhg som gjør det lettere for oss å ha med frukt og grønt hele tiden. Vi legger ogsåp vekt på sunn frokost, gjerne med makrell, fiskekaker osv som tillegg til vanlige pålegg. Til lunsj er det samme, agurk, paprika og tomat. Kan gjerne ha eple på skiva også noen ganger. Til fruktmåltid klokka 14 har vi oppskjært epler, pærer, appelsiner, bananer og druer. Kan også ha kålrot og gulrot til fruktmåltidet. Bursdagene feirer vi ofte med fruktspyd eller smoothie. Til varmerettene har vi alltid grønnsaker. Mye gulrøtter brukes, i tillegg til andre grønnsaker. vi lager også salat til enkelte matretter .