Hopp til innhold

Sviland FUS barnehage, Sandnes

Skrevet av: Sviland FUS barnehage as | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi serverer oppkuttet frukt og paprika, agurk og tomat til hvert måltid. Vi merker at grønnsaksforbruket har gått opp, både ved å servere rå oppkuttete grønnsaker, og ved å lage middagsmat fra bunnen av. Foreldrene har blitt informert, og barna likte godt de små bøkene :) Vi har satt som mål at i løpet av januar 2014 skal alle ansatte ha tatt e-læringskurset, i tillegg til at det på gruppemøtene vises filmen "mat, lek og læring" på barnehageforum. Vi er på god vei til å bli en barnehage som serverer sunn og næringsrik mat, og ha ansatte som er ernæringsmessig bevisste og gode rollemodeller. Vi har plantet noen bringebærbusker på uteområdet, og skal til våren plante mange forskjellige busker og trær, samt lage en liten grønnsakshage. Vi gleder oss til det videre arbeidet :-)