Hopp til innhold

Haugesund, Fjellstemmen Barnehage

Skrevet av: Fjellstemmen Barnehage SA | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi har alltid hatt fokus på å ha et sunt og variert kosthold i barnehagen vår. Vi har kokk på kjøkken hver dag, som lager all middag fra bunn av, ikke posemat eller ferdiglagte kjøttkaker. Vi har frukt og grønt hver dag på ettermiddag.Vi veksler mellom blant annet: appelsin, eple, melon, banan, kiwi og pærer til frukt. Gulrot, kålrot, paprika, agurk, tomat, broccoli, blomkål, blir tilpasset hva som er til middag og lunch. Vi har en dag i uka hvor vi bare har fisk og grønnsaker både til middag og pålegg. Synes vi er veldig bevisste i barnehagen. Plakatene vi fikk er hengt opp på hver avdeling og på kjøkken, de var veldig fine og fargerike, og får oss til å velge andre typer frukt og grønnsaker.