Hopp til innhold

Elvebakken harnehage

Skrevet av: Elvebakken harnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi i Elvebakken barnehage startet opp oktober 2003. Vi har hele tiden hatt fokus på sunt kosthold; vært bevvist på blant annet sukkerinnhold og fettinnhold i mat. Vi tilbyr barna egg og laks flere ganger i uken til lunsj og har varm mat en gang pr uke. Barna får oppskåret grønnsaker som et mellommåltid hver dag, og fruktmåltid hver ettermiddag. Her prøver vi å tilby barna ulik frukt slik at de lærer seg å smake mye forskjellig. Vi har hatt ernæringsfysiolog på foreldremøte som hadde et innlegg om viktigheten av sunt og variert kosthold for barn. Bursdagsfeiringene i Elvebakken foregår ved at barna får være med å dele opp frukt og lage fruktspyd som de sener spandere på de andre barna på basen.