Hopp til innhold

Trondheim/ Læringsverkstedet Buenget barnehage

Skrevet av: Læringsverkstedet Buenget barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Her har vi kommet godt igang med 5 om dagen. Vi serverer grønnsaker til alle måltider, og har et eget fruktmåltid på slutten av dagen. For oss har det også vært viktig å bruke grønnsaker i matlagingen. Det kan være helt enkle ting som kokte grønnsaker til varmmat, eller at vi river gulerot og har i det hjembakte brødet vårt. Her blir forkleene flittig brukt når vi baker eller lager varmmat. Når vi feirer bursdager lager vi gjerne litt ekstra gode fruktfat. Smooties lager vi også gjerne, spesielt nå når det begynner å bli litt varmere i været. Bøkene vi har fått av dere er sendt ut til foreldrene, og vi jobber ennå med å få brukt informasjonsmateriellet.