Hopp til innhold

Klosterskogen barnehage

Skrevet av: Klosterskogen barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

I Klosterskogen barnehage ønsker vi å gi barna en sunn hverdag. Vi deler opp frukt på fat hver dag til måltidet kl 2. Ved bursdagsfeiringer har vi tatt vekk det søte. Vi har laget en varmmatmeny som vi har lagt ved bilder av. Her får bursdagsbarnet velge blant rettene i stedet for å ha med kake og is. Når vi har varmmat ellers har vi fokus på grønnsaker og fisk. Vi har laget fiskeform, fiskegrateng og fiskeboller. Vi prøver og lage minst mulig halvfabrikat slik at barna ikke får i seg for mye salt heller. Vi severer brødskriver med pålegg (smøremat) kl 11. Vi har ikke søtt påegg. Vi har fokus på fisk her også. Makrell i tomat, fiskepudinng, rekeost, osv. Vi prøver å gjøre frukt og grønt delikat og innbydende for barna. Vi har frukt og grønnsakshage med masse deilige bjørnebær, rips, squash og mer.