Hopp til innhold

Barnehagen Holt

Skrevet av: Barnehagen Holt | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Hei! Vi serverer oppkuttet frukt og/eller grønnsaker til hvert måltid, både frokost og lunch. Vi kutter opp ulike frukter i skåler, og har paprika, agurk, tomat, løk osv på bordet som barna kan ha på pålegget. Vi prøver og få gjennomført dette hver dag, iallefall til ett av måltidene. Vi har også en "frukt-stund" på ettermiddagen. Når vi har varmlunch (en gang i uken) har vi alltid grønnsaker til. De største barna får iblant være med å kutte opp frukt og grønt, og servere til de andre. Vi har informert foreldrene at vi legger vekt på den grønne satsingen tidligere, men ikke at vi har blitt MER-barnehage. Håper å få til dette på foreldremøte til høsten, dersom vi fortsetter å være med her. Vi er midt i en fusjons-fase, der det blir en midlertidig periode. Men forhåpentligvis ønsker også den barnehagen vi fusjonerer med å fortsette på MER-satsingen. Vi har infomert om muligheten til fruktfest i barnehagen på bursdager, og at dette er det sunneste alternativet. Vi er ikke kommet igang med e-læringskurs. Med vennlig hilsen Ina Helen Ingebrigtsen, Barnehagen Holt.