Hopp til innhold

Stakkvik barnehage

Skrevet av: Stakkvik barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi er en sukker-redusert barnehage og har meldt oss på MER-kampanjen for å styrke satsinga på et sunt kosthold. Oppkutta frukt og grønnsaker serveres til stort sett alle brødmåltider, og i tillegg fruktstund hver ettermiddag. Alt av brødmat baker vi sjøl, gjerne i lag med ungan. Av og til har vi havregrøt eller sjølkomponert frokostblanding til frokost. Til den har vi tørka/friske fruktbiter, sjølplukka bær, evt nøtter. Til varm-maten som vi har en dag i uka, blir det alltid servert grønnsaker; kokte, stekte, som råkost eller salat. Når det er bursdagsfeiring får barnet velge hjemmelaga pizza eller pølse med brød for den dagen, og til dessert serveres det oppskåret frukt. Foreldrene har fått litt info angående vår satsing på meir frukt og grønt i bhg. Dette er noe vi skal informere grundigere om på foreldremøtet i høst. Halvparten av de ansatte har tatt det aktuelle e-læringskurset og diplom er hengt opp. Resten følger på så snart det lar seg gjennomføre.