Hopp til innhold

Trollbakken Barnehage

Skrevet av: Trollbakken Barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Rapport Trollbakken barnehage. 8.30 : Frokost. ( Barna har med seg matpakke selv, men vi i barnehagen setter frem forskelige frukt og grønn som barna kan spise) 11.30 Lunsj... ( Her blir det servert forskjellige pålegg som innholder lite sukker. det blir også skjært opp frukt og grønn, vær uke provøer vi en frukt eller grønn som vi ikke har smakt før.) 14.00 Frukt Tirsdag: Har vi varm mat, annen hver uke har vi en fiske rett.. her har vi fokus på at vi ikke skal servere halv produsert. Fredag: Da har vi egg til lunsj, som omelett, koktegg, eggerøre osv.. Til Bursdager: bursdagsbarnet besteme å ha Fruktspyd, Smudii, Fruktsalat. Div. fester: Vi lager forskjellige fruktretter som passer til anledningen som for eksempel: solfest. I stede for solboller lagger vi en sol fra gulefrukter og solsmudii. Vi har startet en prosjekt som heter " En kulinarisk Smaksopplevelse" Januar hadde vi om grønnsaker. Hver uke smakte vi på en ny grønnsak. Som Knutekål, søtpotet osv. Nå har vi månedstema brød. Vi holder på å lage vårt egetbrød. Til nu har vi testet ut om det er godt å ha søtpotet og gulrot i brød. Neste uke blir det forskjellig korn typer.