Hopp til innhold

vigmostad barnehge

Skrevet av: vigmostad barnehge | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Vi har 1 felles brødmåltid hver dag. Da serverer vi kneip-brød med varierte sunne påleggs-sorter. Vi har kuttet ut sylttøy for et par år siden. Vi ser at makrell i tomat er et veldig populert pålegg. Vi har kun lettmelk til barna. I fjor fikk barna lov å velge om de ville ha sjokladekake eller frukt-fat til bursdagsmat. Det ble nok valgt ga 50/50. Dette barnehage-året gjør vi det sånn at barna får velge mellom fruktfat og grønnsaker m/dipp. Har ikke praktisert det siste ennå, men regner med at dette blir greit! Det har i alle fall vært stas å feire bursdag med fruktfat på menyen. Frukten blir da kuttet opp i små biter og lagt på store fat (fargerik og god frukt) og så får barna selv velge frukter og tre på grillspyd. Ellers har vi frukt hver ettermiiddag. da kutter vi og opp frukt og legger på fat (ca.4-5 ulike sorter). Dette har vi gjort i mange år og er et veldig populært måltid.