Hopp til innhold

Hægeland Frikirkes barnehage

Skrevet av: Hægeland Frikirkes barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Slik blir kriteriene gjennomført hos oss: Vi serverer grønnsaker og/eller frukt til alle måltider. Vi varierer melom ulike grønnsaker og frukttyper. Blomkål ved siden av eller på den nybakte brødskiven er blitt populært. Dette er noe vi har holdt på med lenge, vi har bare økt mengden litt. Vi har i lengre tid ønsket å fremstå som en sunn barnehage, og kuttet derfor ut is/kake ved bursdager for 3 år siden. Dette har vært erstattet med fruktspyd og fruktsalater. Nå vil vi legge opp til at barn kan velge mellom frukt og youghurtdipp eller grønnsaker og dipp. Vi hadde på varme dager i sommer av og til bananmilkshake- det var populært gitt:) Foreldrene har fått utdelt enkelte brosjyrer med tips og lignende, i tillegg til oppslag i garderoben. Temaet vil også bli tatt opp på foreldremøte 28. august. Foereløpig har kjøkkenassistenten og styrer tatt e- læringskurs, de andre skal få tilbud om å gjøre det i løpet av august/september.