Hopp til innhold

Kulturvugga familiebarnehage

Skrevet av: Kulturvugga familiebarnehage DA | Sist oppdatert 24.02.2016 | Publisert 24.02.2016

Vi har hatt fullt fokus på kosthold ogmat/frukt hele september og oktober, og vi praktiserer barnas kokmkeskole en gang i uka. Foreldrene har fått informasjonsbrosjyre og vi bruker materiettet aktivt. Vi kopierte opp A3 arket med grønnsaker til hvert av barna som de har hengende ved spisebordet vårt. Når de har smakt på en ny frukt eller grønnsak får de fargelegge denne på arket sitt. Det har blitt mange fargerike grønnsaker på veggen, og det inspirerer barna til å smake. Vi har hatt foreldremiddag denne uka der barna laget grønnsakssuppe og serverte foreldrene siste timen barnehagen hadde åpen. Da kom samtlige foreldre og vi fikk nesten plassmangel :-) Ellers spiser vi oppkuttet frukt hver dag, og har prvd oss både med kesam og dip. Vi har også laget firgurer med oppkuttet frukt og tannpirkere. Biler,. båter, smilefjes osv ble vakre kunstverk som etterpå ble spist.