Hopp til innhold

Lilaas Gård Barnehage

Skrevet av: Lilaas Gård Barnehage | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Lilaas gård ble MER barnehage mars 2008 Vi har i mange år servert oppkuttet frukt og grønnsaker til lunsj og tremat. Fra 01.01.08 begynte vi med oppkuttet frukt og grønnsak måltid kl. 10 Ved siden av brødmat til lunsj serverer vi oppskåret agurk, tomat, paprika, banan. Vi har varmmat 2 dager i uken , hvor det blir servert pølser, lasagne, toast,pitapizza, fiskekaker/pinner o.l, til dette er det mais, agurk, poteter, makaroni som er de store favoritter. Av frukt og grønnsaker det går mest av er epler, banan, div.meloner, druer, appelsiner, agurk, tomat (helst cherrytomat), div.paprika, gulrot, kålrot, sukkererter og ellers hva årstidene byr på. Frukte/grønnsaker blir kuttet opp, lagt på fat, slik at barna kan forsyne seg med det de vil ha. Ved bursdagfeiring kan barna velge frukt, grønnsaker eller varmmat Vi serverer oppkuttet frukt/grønnsaker ved foreldremøter og andre tilstelninger vi arrangerer i barnehagen for barn og foreldre. Hele personalgruppen er glad i frukt/grønnsaker så det påvirker selvfølgelig også barna, slik at de også spiser alt, selv om de kanskje ikke trodde de likte det. Personalgruppen er i gang med kurset