Hopp til innhold

Bergen Fengsel - kantinen

Skrevet av: Bergen Fengsel - kantinen | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Etter at vi ble MER ambasadør har vi ved bergen Fengsel - personalkantinen fått mere fokus på det sunne. Vi har nå stor salatbuffet som er blitt en kjempe suksess. Itillegg har vi satt mere fokus på frukt og møtefrukt, som tidligere ble solgt hele, mens nå blir oppkuttet. Førstkommende onsdag skal vi ha temadag i Kantinen vår, der en representant fra vår grønnsaksleverandør Måkestad skal være tilstede og hvor vi skal ha litt gimmick og moro rundt temaet frukt og grønt. Det er gøyt å jobbe i kantinen når vi kan gjøre litt ekstra og samtidig som det også er ett personlig utbytte faglig for vi som er ansatte der. Vi har jo også innsatte som jobber på vårt kjøkken, og der har vi nå tatt utgangspunkt i kantinekurset som dere på frukt.no og laget ett tilsvarende opplegg for de. Som kan gi de litt kompetanse som de kan ta med seg videre i livet. Takk for inspirasjonspakken vi fikk. Med hilsen Ansatte ved Bergen Fengsel - kjøkkenet Bilder kommer senere!