Hopp til innhold

Byåsen Videregående skole

Skrevet av: Byåsen Videregående skole | Sist oppdatert 14.10.2015 | Publisert 14.10.2015

Har en stor salatbar og salget er jevnt økende.Skolen er del i helsefremmende prosjekt i Fylkeskommunen. Vi har frukt på menyen til kurs og konferanser og merker økende salg der. Tips til salatbaren er å kombiner farger godt, hva settes siden av hverandre etc. Noen varianter kan være blandet salat og en del bør være rene produkt da de fleste vil lage sin egen blanding. Vi har endret profilen i kantina og satt frukt og saltbar i front slik at det møter kunden først. Vi har ikke salg av mineralvann og søtsaker som sjokolade o.l. og vi er beviste på grove og fiberrike produkter. VÅR SALATBAR. BYÅSEN VIDEREGÅENDE SKOLE TRONDHEIM. FØRST LITT OM SKOLEN VÅR: Vi er en skole på ca 900 elever og 200 ansatte. RM linjen er på 75 elever og det er de som er med å drive kantinen sammen med oss ansatte. Skolen vår åpnet høsten 2004 og fikk skolebyggprisen i 2005. Vi er en aktiv skole som er åpen mot samfunnet og vi har ofte avvikling av kurser og seminarer som da får full bevertning til oss, enten i vår restaurant eller i kantineområdet Byåsen videreg.skole er en del av Sør Trøndelag Fylkeskommune sitt satsningsområde med helsefremmende skoler, og vi er meget bevist i vårt utvalg av mat og satser mye på frukt ,grønt, farger, sunnhet og ernæring. I salatbaren følgende varianter: 1.Marinert cherrytomat. En ny og spennende måte å servere tomat på. Litt olivenolje, epleeddik og basilikum gjør susen her, toppet med litt ruccola for å få en god fargekombinasjon. 2:Frisk champignon. I skiver med olivenolje, soyasaus, sitronpepper, hvitløk, sort og grønn oliven. 3:Brune og hvite bønner. Kokt i en god grønnsaksbuljong 4:Kikerter. 5:Grillede grønnsaker. Rød, gul og grønn paprika, gul og grønn squash, frisk champignon og rødløkbåter. Tilsatt olivenolje, basilikum, timian og noe maldonsalt. 10 Min i ovnen på 210 gr. gjør susen her!!! 6:Spanske kjøttboller i tomatsaus. Hjemmelagede kjøttboller i en god og fyldig tomatsaus med masse gode grønnsakar. 7:Luxblanding fra Bama. Tilsatt litt olje og hvit balsamico for smak og fin glans i salaten. 8:Isbergsalat med ruccola. Et produkt fra Bama som gjør seg i alle salatbarer, en dæsj olje og litt ruccola pynter godt på her. 9:Wookmix fra Bama. Et spenstig produkt som jeg her har tilsatt krepsehaler og litt grønt. 10:Marinert Jarlsberg. Terninger av Jarlsberg tilsatt olivenolje, basilikum og rosepepper. 11:Maiskorn, et must! 12:Kyllingsalat: En god blandet salat av isberg, vestfold og luxblanding med tomat, mais,ananas og kylling, toppet med revet parmesanost og ruccola. 13:Gresk Salat. Klassikeren fra Hellas med sort oliven, fetaost ,agurk, tomat og noe grønt, olivenolje og hvitvineddik. 14:Pastasalat: Tagliatelle med luxblanding,sort oliven og tomat, olivenolje og frisk timian. 15:Skivet rødløk fra Bama, bare må ha det!! 16:Ananasbiter i egen juice. 17:Frisk salat med ristede pinjekjerner. Luxblanding og Raddiccio Rosso med pinjekjerner lett ristet i pannen kokt ut i soyasaus. 18: Studentmix. 19: Frukmix Marbella fra Bama runder av det hele!! Altså har vi til daglig 18 varianter i vår salatbar og dette gir et godt bilde av utvalget. Bon Apetit.