Annas tomatspesial

En forfriskende salat med tomater, ruccula og valnøtter.
20-40 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 6 tomat i skiver
  • 6- 8 rød cherrytomat i skiver
  • 15 valnøttkjerner ristet i tørr varm panne
  • ca. 30 g ruccula revet i mindre biter
  • ca. 50 g blåmuggost i tynne skiver
  • 1,5 dl olje - gjerne valnøttolje
  • 1- 2 ss balsamicoeddik

Fremgangsmåte

Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver. Legg den over på et egnet serveringsfat. Bland olje og eddik og hell over. Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook