Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og mos bananene. Hakk valnøttene. Smelt smøret og ha havregryn i. Det bidrar til at muffinsene blir saftige.

    Bland sammen banan, egg og smøret med havregryn i stor bolle.

    Bland inn resten av ingrediensene. Spar litt av valnøttene til toppen.

    Ha røren oppi muffinsformer og dryss over resten av valnøttene.

    Stek muffinsene på 170°C til de er gjennomstekte, 25-35 minutter, avhengig av størrelsen på muffinsformene.

    Avkjøl.

INGREDIENSER

  • 3 stk godt moden banan
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 2 stk egg
  • 80 g smør
  • 50 g valnøttkjerner
  • 1 ss melk

Fremgangsmåte

  • Skrell og mos bananene. Hakk valnøttene. Smelt smøret og ha havregryn i. Det bidrar til at muffinsene blir saftige.

    Bland sammen banan, egg og smøret med havregryn i stor bolle.

    Bland inn resten av ingrediensene. Spar litt av valnøttene til toppen.

    Ha røren oppi muffinsformer og dryss over resten av valnøttene.

    Stek muffinsene på 170°C til de er gjennomstekte, 25-35 minutter, avhengig av størrelsen på muffinsformene.

    Avkjøl.