Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kjevle ut butterdeig og skjær hver plate i to. Stek kakene etter anvisning på pakken og avkjøl.

    Pisk kremfløten stiv med vaniljesukker. Vend de rørte blåbærene inn i kremen slik at den blir blå og lekker. Bland også inn halvparten av de friske blåbærene i kremen, resten sparer du til pynt.

    Legg fire butterdeigskaker på fat, ha på rikelig med blåbærkrem på hver og legg de fire andre kakene på som 'lokk'.

     

    Pynt med resten av blåbærene og gjerne et melisdryss om du ønsker det.

    Kakene må serveres straks.

INGREDIENSER

  • 4 plate butterdeig
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss vaniljesukker
  • 1 dl rørte blåbær
To asjetter med napoleonskake med blåbær

Fremgangsmåte

  • Kjevle ut butterdeig og skjær hver plate i to. Stek kakene etter anvisning på pakken og avkjøl.

    Pisk kremfløten stiv med vaniljesukker. Vend de rørte blåbærene inn i kremen slik at den blir blå og lekker. Bland også inn halvparten av de friske blåbærene i kremen, resten sparer du til pynt.

    Legg fire butterdeigskaker på fat, ha på rikelig med blåbærkrem på hver og legg de fire andre kakene på som 'lokk'.

     

    Pynt med resten av blåbærene og gjerne et melisdryss om du ønsker det.

    Kakene må serveres straks.