Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Brekk sjokoladen i mindre biter og smelt sammen med smør over et vannbad. Pisk inn vaniljesupper, kakako og sukker. Visp inn et egg av gangen til røren er glatt og fin. Tilsett melet og rør godt rundt.

    Ha røren i en liten, smurt form - ca. 20x20 cm. Legg noen bringebær opp i røren slik at hver bit får minst et bringebær.

    Stek på 175°C i ca. 30 minutter. Den skal være myk og litt klissete når den er ferdig.

     

    Server bringebær-brownies lune med masse friske bringebær og gjerne en kule vaniljeis til om du ønsker det.

INGREDIENSER

  • 150 g mørk sjokolade, 52 % kakao
  • 100 g smør
  • 1 ss vaniljesukker
  • 3 ss kakaopulver
  • 100 g sukker
  • 3 stk egg
  • 100 g hvetemel
  • 250 g friske bringebær
Oppskriftsbilde av brownies med friske bringebær på antikk tallerken.

Fremgangsmåte

  • Brekk sjokoladen i mindre biter og smelt sammen med smør over et vannbad. Pisk inn vaniljesupper, kakako og sukker. Visp inn et egg av gangen til røren er glatt og fin. Tilsett melet og rør godt rundt.

    Ha røren i en liten, smurt form - ca. 20x20 cm. Legg noen bringebær opp i røren slik at hver bit får minst et bringebær.

    Stek på 175°C i ca. 30 minutter. Den skal være myk og litt klissete når den er ferdig.

     

    Server bringebær-brownies lune med masse friske bringebær og gjerne en kule vaniljeis til om du ønsker det.