Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til røren.

    Legg bringebær i cupcakesformene og fyll på røre (ikke fyll helt opp).

    Stek cupcakes på 200°C i ca. 15 minutter. Stek litt lenger om du bruker store former og litt kortere om du bruker miniformer.

    Denne røren gir ca. 10 store cupcakes eller ca. 20 mini cupcakes.

    På bildet er store cupcakes pyntet med moste frosne bringebær og mini cupcakes har fått et melisdryss og et stort bringebær på toppen.

INGREDIENSER

  • 125 g bringebær
  • 2 stk egg
  • dl sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • dl hvetemel
  • ts bakepulver
  • 100 g smeltet smør
Samlebilde av ulike typer bringebærmuffins servert på stettfat i glass.

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til røren.

    Legg bringebær i cupcakesformene og fyll på røre (ikke fyll helt opp).

    Stek cupcakes på 200°C i ca. 15 minutter. Stek litt lenger om du bruker store former og litt kortere om du bruker miniformer.

    Denne røren gir ca. 10 store cupcakes eller ca. 20 mini cupcakes.

    På bildet er store cupcakes pyntet med moste frosne bringebær og mini cupcakes har fått et melisdryss og et stort bringebær på toppen.