Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skylll eplene, fjern kjernehusene og skjær eplene i små terninger.

    Bland alle ingrediensene til muffinsrøren og fyll i muffinsformene, ikke helt fulle. Stikk eplebitene ned i røren.

    Stek muffinsene ved 200°C i 20-25 minutter.

    Etter at muffinsene er avkjølt, kan du drysse over litt finhakkede valnøttkjerner.

    Denne porsjonen rekker til ca. 6 store muffins.

INGREDIENSER

  • 2 stk eple
  • 2 stk egg
  • dl sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • dl hvetemel
  • ts bakepulver
  • 100 g smeltet smør
  • 1 dl hakkede valnøttkjerner

Fremgangsmåte

  • Skylll eplene, fjern kjernehusene og skjær eplene i små terninger.

    Bland alle ingrediensene til muffinsrøren og fyll i muffinsformene, ikke helt fulle. Stikk eplebitene ned i røren.

    Stek muffinsene ved 200°C i 20-25 minutter.

    Etter at muffinsene er avkjølt, kan du drysse over litt finhakkede valnøttkjerner.

    Denne porsjonen rekker til ca. 6 store muffins.