Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Bland alle de andre ingrediensene til en glatt røre. La røren svelle i minst 20 minutter.

    Riv eple på rivjern og bland inn i røren rett før du steker vaflene. Stek vaflene i smurt vaffeljern til de er gylne.

    Server vaflene med is og friske bringebær eller eplemos og en liten skje med krem. Dryss gjerne litt ekstra kanel over før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk egg
  • 4 dl lettmelk
  • 2 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 dl soyaolje
  • 150 g sammalt hvete, fin
  • 200 g hvetemel
  • 2 stk eple
  • saften av ½ stk sitron
  • 1 ts malt kanel

Fremgangsmåte

  • Bland alle de andre ingrediensene til en glatt røre. La røren svelle i minst 20 minutter.

    Riv eple på rivjern og bland inn i røren rett før du steker vaflene. Stek vaflene i smurt vaffeljern til de er gylne.

    Server vaflene med is og friske bringebær eller eplemos og en liten skje med krem. Dryss gjerne litt ekstra kanel over før servering.