Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Finhakk fennikelene.

    Visp egg og sukker til eggedosis.

    Bland i de øvrige ingrediensene vekselvis med oljen.

    Ha i fennikel til slutt.

    Stek kaken i en langpanne på 180 grader i ca. 40 minutter.  Avkjøl.

    Ingrediensene til ostekremen blandes sammen og smøres utover kaken.

    Finrevet skall av appelsin og lime på toppen.

INGREDIENSER

  • 5 stk fennikel
  • 1 ts anisfrø
  • 8 stk egg
  • 5 dl sukker
  • 7 dl hvetemel
  • 4 ts natron
  • 4 ts malt kanel
  • 1 ts salt
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 dl olje
  • Ostekrem:
  • 250 g kremost naturell
  • 250 g melis
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts limesaft

Fremgangsmåte

  • Finhakk fennikelene.

    Visp egg og sukker til eggedosis.

    Bland i de øvrige ingrediensene vekselvis med oljen.

    Ha i fennikel til slutt.

    Stek kaken i en langpanne på 180 grader i ca. 40 minutter.  Avkjøl.

    Ingrediensene til ostekremen blandes sammen og smøres utover kaken.

    Finrevet skall av appelsin og lime på toppen.