Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180°C.

    Pisk eggedosis av egg og sukker.

    Bland inn olje og kesam, og deretter resten av ingrediensene.

    Rør godt.

    Fyll ca. 16 muffinsformer (ikke fyll helt opp - de vil heve seg, så 2/3 holder).

    Stek muffinsene i ovnen i 25-30 minutter.

    Spar gjerne litt hakkede valnøttkjerner og havregryn og ha på toppen før du steker dem.

Disse er nydelige nystekte, men putt gjerne i fryseren til siden.

INGREDIENSER

  • 3 stk egg
  • dl sukker
  • 3 dl kesam mager
  • 2 dl solsikkeolje
  • 1 dl sammalt hvete, fin
  • 3 dl hvetemel
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts malt kanel
  • ½ ts salt
  • 8 stk valnøttkjerner
  • 8 ss rosiner

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180°C.

    Pisk eggedosis av egg og sukker.

    Bland inn olje og kesam, og deretter resten av ingrediensene.

    Rør godt.

    Fyll ca. 16 muffinsformer (ikke fyll helt opp - de vil heve seg, så 2/3 holder).

    Stek muffinsene i ovnen i 25-30 minutter.

    Spar gjerne litt hakkede valnøttkjerner og havregryn og ha på toppen før du steker dem.

Disse er nydelige nystekte, men putt gjerne i fryseren til siden.