Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kjevle ut buttdeigsplatene og skjær hver plate i to like firkanter. Prikk godt og stek i ovn etter anvisning på pakken. Avkjøl.

    Pisk kremfløte og sukker stivt og vend inn vaniljekremen.

    Skjær jordbær i skiver og dryss over vaniljesukker.

    Ta en ferdigstekt butterdeigsfirkant og legg på et par skjeer vaniljekrem. Legg så på så mye jordbærskiver som du får plass til. Legg en butterdeigsfirkan på toppen og dryss over litt melis til slutt.

    Server kakene umiddelbart.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 plate butterdeig
  • 1 dl ferdig vaniljekrem
  • dl kremfløte
  • 2 ts sukker
  • 500 g jordbær
  • 1 ss vaniljesukker
napoleons-jordbær på lyseblått fat

Fremgangsmåte

  • Kjevle ut buttdeigsplatene og skjær hver plate i to like firkanter. Prikk godt og stek i ovn etter anvisning på pakken. Avkjøl.

    Pisk kremfløte og sukker stivt og vend inn vaniljekremen.

    Skjær jordbær i skiver og dryss over vaniljesukker.

    Ta en ferdigstekt butterdeigsfirkant og legg på et par skjeer vaniljekrem. Legg så på så mye jordbærskiver som du får plass til. Legg en butterdeigsfirkan på toppen og dryss over litt melis til slutt.

    Server kakene umiddelbart.