Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Pisk eggehvitene, eddik og halvparten av sukkeret stivt. Tilsett deretter resten av sukkeret litt etter litt.

    Lag runde former 6-7 cm i diameter - direkte på en bakepapirkledd stekeplate. Bruk to skjeer eller en kakesprøyte. Denne porsjonen gir 6-8 stk.

    Stek marengsen på 100 grader i ca. 45 minutter.

    Avkjøl.

    Pynt med krem eller vaniljekrem og godt med sesongens bær rett før servering.

Pavlovaene kan lages flere dager i forveien. De holder seg godt i en tett boks.

INGREDIENSER

  • 3 stk eggehvite
  • 100 g sukker
  • ½ ts eddik, 7 %
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ss vaniljesukker
  • 1 kurv bringebær
  • 1 kurv blåbær
  • 6 klaser rips
  • 6 stk jordbær

Fremgangsmåte

  • Pisk eggehvitene, eddik og halvparten av sukkeret stivt. Tilsett deretter resten av sukkeret litt etter litt.

    Lag runde former 6-7 cm i diameter - direkte på en bakepapirkledd stekeplate. Bruk to skjeer eller en kakesprøyte. Denne porsjonen gir 6-8 stk.

    Stek marengsen på 100 grader i ca. 45 minutter.

    Avkjøl.

    Pynt med krem eller vaniljekrem og godt med sesongens bær rett før servering.

Pavlovaene kan lages flere dager i forveien. De holder seg godt i en tett boks.