Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland mel og sukker. Smelt smør og bland i melblandingen. Bland sammen til en smuldredeig.

    Trykk deigen ut i en for med løs kant - ca. 24 cm i diameter. Sett bunnen kjølig i ca. 15 minutter.

    Stek bunnen midt i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter.

    Bland alt til fyllet og vend forsiktig inn bringebærene.

    Hell fyllet i bunnen og stek kaken i ytterligere 25 minutter.

    Avkjøl kaken.

    Legg rikelig med bringebær på toppen av ostekaken og dryss med melis før servering.

INGREDIENSER

  • Bunn:
  • 4 dl hvetemel
  • 1 dl sukker
  • 150 g smør
  • Fyll:
  • 3 stk egg
  • 200 g kremost til baking - naturell
  • dl matyoghurt
  • 1 dl melis
  • 100 g bringebær

Fremgangsmåte

  • Bland mel og sukker. Smelt smør og bland i melblandingen. Bland sammen til en smuldredeig.

    Trykk deigen ut i en for med løs kant - ca. 24 cm i diameter. Sett bunnen kjølig i ca. 15 minutter.

    Stek bunnen midt i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter.

    Bland alt til fyllet og vend forsiktig inn bringebærene.

    Hell fyllet i bunnen og stek kaken i ytterligere 25 minutter.

    Avkjøl kaken.

    Legg rikelig med bringebær på toppen av ostekaken og dryss med melis før servering.