Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene, unntatt pærene, til en glatt røre.

    La røren svelle i minst 20 minutter.

    Riv pærene på rivjern og bland inn i røren rett før du skal steke vaflene.

    Pæremos:

    Kjær pærer og honning forsiktig i en kjøkkenmaskin eller blender. La mosen renne av i en sil om du synes mosen er for vannholdig.

    Server nystekte pærevafler med pæremos og et kaneldryss.

INGREDIENSER

  • 4 stk egg
  • 4 dl lettmelk
  • 2 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1 dl soyaolje
  • 200 g hvetemel
  • 150 g sammalt hvete, fin
  • saften av ½ stk sitron
  • 1 ts malt kanel
  • 2 stk pære
  • Pæremos:
  • 2 stk pære
  • 2 ss honning
  • litt kanel

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene, unntatt pærene, til en glatt røre.

    La røren svelle i minst 20 minutter.

    Riv pærene på rivjern og bland inn i røren rett før du skal steke vaflene.

    Pæremos:

    Kjær pærer og honning forsiktig i en kjøkkenmaskin eller blender. La mosen renne av i en sil om du synes mosen er for vannholdig.

    Server nystekte pærevafler med pæremos og et kaneldryss.