Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Varm opp vannet til deigen til det er fingervarmt.

    Løs gjæren opp i litt av vannet.

    Bland vann, gjær og olje, og tilsett resten av det tørre.

    Kna til deigen er passe fast og fin.

    Strø litt mel over deigen og sett den til heving i minst 30 minutter.

    Når deigen er ferdig hevet, kjevles den til et rektangel på ca. 20x30 cm.

    Legg tomater, ost, skinke og revne gulrøtter over hele deigen og rull den sammen fra langsiden.

    Skjær rullen i skiver - ca. 1 cm tykke - og legg dem på et bakepapir på en stekeplate.

    La pizzasnurrene heve ytterligere i 30-40 minutter.

    Stek pizzasnurrene midt i ovnen på 180 grader i ca. 12 minutter.

    Denne oppskriften rekker til ca. 12 pizzasnurrer.

INGREDIENSER

  • Grov pizzabunn:
  • dl hvetemel
  • dl sammalt rug, fin
  • ½ ts salt
  • 3 ss soyaolje
  • 3 dl vann
  • 1 pose tørrgjær
  • Fyll:
  • ½ boks hermetiske tomater
  • 100 g revet hvitost
  • skinke i biter
  • 2 stk reven gulrot

Fremgangsmåte

  • Varm opp vannet til deigen til det er fingervarmt.

    Løs gjæren opp i litt av vannet.

    Bland vann, gjær og olje, og tilsett resten av det tørre.

    Kna til deigen er passe fast og fin.

    Strø litt mel over deigen og sett den til heving i minst 30 minutter.

    Når deigen er ferdig hevet, kjevles den til et rektangel på ca. 20x30 cm.

    Legg tomater, ost, skinke og revne gulrøtter over hele deigen og rull den sammen fra langsiden.

    Skjær rullen i skiver - ca. 1 cm tykke - og legg dem på et bakepapir på en stekeplate.

    La pizzasnurrene heve ytterligere i 30-40 minutter.

    Stek pizzasnurrene midt i ovnen på 180 grader i ca. 12 minutter.

    Denne oppskriften rekker til ca. 12 pizzasnurrer.