Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp vann og margarin (evt. smør). Tilsett alt melet, og rør kraftig til du får en jevn masse. Trekk kasserollen av platen, og tilsett ett og ett egg under kraftig omrøring. Lag store topper på en smurt bakeplate, det skal bli ca 16 stykker.

    Forvarm ovnen til 200 grader, og stek vannbakkelsene i 25 minutter til de er gylne og høye. Husk å ikke åpne ovnsdøren før de er ferdige ellers kan de falle litt sammen. Avkjøl på rist.

    Pisk fløte og sukker til en luftig krem, og bland med vaniljekrem. Del vannbakkelsene i to, og fyll med kremblandingen og dine favorittbær (du kan godt bruke andre bær enn de vi har foreslått). Dryss gjerne over litt siktet melis like før servering.

INGREDIENSER

  • 75 g margarin
  • 3 dl vann
  • 3 dl hvetemel
  • 3 stk egg
  • dl kremfløte
  • 1 ts sukker
  • dl ferdig vaniljekrem
  • 1 dl jordbær
  • 1 dl bringebær
  • 1 dl rips
  • 1 dl blåbær

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann og margarin (evt. smør). Tilsett alt melet, og rør kraftig til du får en jevn masse. Trekk kasserollen av platen, og tilsett ett og ett egg under kraftig omrøring. Lag store topper på en smurt bakeplate, det skal bli ca 16 stykker.

    Forvarm ovnen til 200 grader, og stek vannbakkelsene i 25 minutter til de er gylne og høye. Husk å ikke åpne ovnsdøren før de er ferdige ellers kan de falle litt sammen. Avkjøl på rist.

    Pisk fløte og sukker til en luftig krem, og bland med vaniljekrem. Del vannbakkelsene i to, og fyll med kremblandingen og dine favorittbær (du kan godt bruke andre bær enn de vi har foreslått). Dryss gjerne over litt siktet melis like før servering.