Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll eplene og fjern kjernehusene. Skjær eplene i biter.

    Kok eplebitene i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke.

    Mos epleblandingen med en stavmikser til den blir glatt.

    Avkjøl.

    Ha suppen over i dessertskåler.

    Ha vaniljekesamen i en liten sprøytepose og lag spindelvevmønster.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk røde eple
  • 4 dl vann
  • saften av 1 stk sitron
  • 1 ss sukker
  • ½ ts malt kanel
  • 4 ss kesam vanilje

Fremgangsmåte

  • Skyll eplene og fjern kjernehusene. Skjær eplene i biter.

    Kok eplebitene i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke.

    Mos epleblandingen med en stavmikser til den blir glatt.

    Avkjøl.

    Ha suppen over i dessertskåler.

    Ha vaniljekesamen i en liten sprøytepose og lag spindelvevmønster.