Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask, kutt og kok grønnsakene i litt lettsaltet vann i ca. 1 minutt, og la dem avkjøle. Oppbevar dem i kjøleskap til de skal brukes. Ha alle grønnsakene og tacosausen i en bolle og bland forsiktig. Legg halve grønnsaksblandingen på brødet, pass på at det ikke følger med for mye væske. Legg på en skive ost og spre resten av grønnsakene over. Topp med den siste brødskiven og stek i vaffeljern i 3-4 minutter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 skive grovt brød
  • 25 g gulrot
  • 25 g stilkselleri (stangselleri)
  • 25 g løk
  • 25 g rød paprika
  • 2 ss tacosaus
  • 1 ss olivenolje
  • 1 skive hvitost
  • pepper

Fremgangsmåte

  • Vask, kutt og kok grønnsakene i litt lettsaltet vann i ca. 1 minutt, og la dem avkjøle. Oppbevar dem i kjøleskap til de skal brukes. Ha alle grønnsakene og tacosausen i en bolle og bland forsiktig. Legg halve grønnsaksblandingen på brødet, pass på at det ikke følger med for mye væske. Legg på en skive ost og spre resten av grønnsakene over. Topp med den siste brødskiven og stek i vaffeljern i 3-4 minutter.