Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del pitabrødene i to på langs. Legg dem på et stekebrett og smør på chilisaus eller tomatpuré. Rens og skjær rødløk, squash og tomat i skiver. Skjær skinke i strimler. Legg på løkringer, tomatskiver, squashskiver, ost og skinke. Stek pizzaen på 225 grader i ca. 10 minutter. Legg gjerne litt ruccula på toppen av hver pitapizza rett før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk pitabrød
  • 4 ss chilisaus eller tomatpuré
  • 1 stk rødløk
  • ½ stk grønn squash
  • 1 stk tomat
  • 100 g kokt skinke
  • 2 ss tørket oregano
  • 2 skive hvitost
  • 10 blad ruccula

Fremgangsmåte

  • Del pitabrødene i to på langs. Legg dem på et stekebrett og smør på chilisaus eller tomatpuré. Rens og skjær rødløk, squash og tomat i skiver. Skjær skinke i strimler. Legg på løkringer, tomatskiver, squashskiver, ost og skinke. Stek pizzaen på 225 grader i ca. 10 minutter. Legg gjerne litt ruccula på toppen av hver pitapizza rett før servering.

Bursdagsfest Se alle (1406)