Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og skjær poteter og pastinakk i små biter og kok dem møre, ca. 20 minutter. Hell av nesten all væsken og mos potetene og pastinakken til stappe.

    Tilsett melk, salt og pepper og rør godt.

    Klipp eller skjær et kryss i hver ende av pølsene før du varmer dem i pannen med smør. Når pølsene blir varme vil skinnet trekke seg sammen og gi morsomme krøller i enden av pølsene.

    Server pølse og potetmos f.eks. med grønnsakspyd som du ser på bildet.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 8 stk lettere kjøttpølse
  • Potetmos:
  • 600 g potet
  • 1 stk pastinakk
  • ½ dl lettmelk
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • ¼ stk salatløk

Fremgangsmåte

  • Skrell og skjær poteter og pastinakk i små biter og kok dem møre, ca. 20 minutter. Hell av nesten all væsken og mos potetene og pastinakken til stappe.

    Tilsett melk, salt og pepper og rør godt.

    Klipp eller skjær et kryss i hver ende av pølsene før du varmer dem i pannen med smør. Når pølsene blir varme vil skinnet trekke seg sammen og gi morsomme krøller i enden av pølsene.

    Server pølse og potetmos f.eks. med grønnsakspyd som du ser på bildet.