Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del eplene i 8 båter. Smør en av snittflatene med peanøttsmør. Dette er "limet" til marshmallows-tennene. Du kan også bruke honning eller eplesmør om du har det.

    Legg marshmallowsene på den ene peanøttsmurte eplebåten og legg en eplebåt på som overleppe.

    Drypp litt sitronsaft over for å hindre at eplene blir brune.

    Denne porsjonen holder til 4 sett "tenner".

     

    Ellers på bildet ser du eplesandwicher laget av to skiver eple med eplesmør i midten hvor en stjerneutstikker har blitt brukt på toppskiven, og biler laget av eplebåter hvor hjulene er druer som er festet med tannpirkere. Litt sitronsaft over er lurt for å hindre at eplene blir brune på snittflatene.

INGREDIENSER

  • 2 stk eple
  • 6 stk mini marshmallows
  • 2 ss peanøttsmør
  • 1 ss sitronsaft

Fremgangsmåte

  • Del eplene i 8 båter. Smør en av snittflatene med peanøttsmør. Dette er "limet" til marshmallows-tennene. Du kan også bruke honning eller eplesmør om du har det.

    Legg marshmallowsene på den ene peanøttsmurte eplebåten og legg en eplebåt på som overleppe.

    Drypp litt sitronsaft over for å hindre at eplene blir brune.

    Denne porsjonen holder til 4 sett "tenner".

     

    Ellers på bildet ser du eplesandwicher laget av to skiver eple med eplesmør i midten hvor en stjerneutstikker har blitt brukt på toppskiven, og biler laget av eplebåter hvor hjulene er druer som er festet med tannpirkere. Litt sitronsaft over er lurt for å hindre at eplene blir brune på snittflatene.