Coleslaw med ananas

Coleslaw er en berømt amerikansk salat som fungerer som en råkost. Den smaker godt til stekt fiskemat. Her en frisk variant med biter av ananas.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,25 hodekål
  • 2 store gulrot
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 0,5 frisk ananas

Dressing

  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss majones
  • 4 ss matyoghurt
  • 1 ss sukker
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

1. Finsnitt hodekålen. Riv gulrøttene grovt og skjær selleri i små biter. Bland alt med biter av ananas (om ønskelig kan man bruke en (1) boks med ananas istedenfor frisk ananas).
2. Rør sammen dressingen og smak til.
3. Servér salaten til alle typer middagsretter, eller som en påleggssalat med brød.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook