Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll bærene.

    Fjern hamsen på jordbærene. Store bær skjæres i mindre biter.

    Legg røde og blå bær lagvis i et stort glass. Du kan også servere bærene fra et pent serveringsfat eller i porsjonsglass.

    Server pisket krem eller vaniljesaus til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 250 g blåbær
  • 250 g jordbær
  • 250 g bringebær
  • noen marengs (pikekyss)
Røde og blå bær og hvite marshmellows i Norgesglass. Rødt, hvitt og blått

Fremgangsmåte

  • Skyll bærene.

    Fjern hamsen på jordbærene. Store bær skjæres i mindre biter.

    Legg røde og blå bær lagvis i et stort glass. Du kan også servere bærene fra et pent serveringsfat eller i porsjonsglass.

    Server pisket krem eller vaniljesaus til.

Andre desserter til 17. mai Se flere oppskrifter (28)