Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del appelsinene i to. Press ut appelsinsaft og sil den. Ta ut resten av innmaten med en skje.

    Lag appelsingelé med vann og appelsinsaft. (NB. Det er viktig at det brukes mindre væske enn det som står på pakken).

    Sett appelsinene slik at de står rett og stødig, f.eks. på et muffinsbrett.

    Hell geleen i de uthulte appelsinskallene.

    Sett appelsinene i kjøleskapet til de har stivnet - gjerne over natten.

    Bruk en skarp kniv uten tagger når du skal skjære dem i båter. Kniven kan gjerne dyppes i varmt vann før du skjærer.

    Legg gelébåtene over på et fat og server.

INGREDIENSER

  • 1 pk gelépulver med appelsinsmak
  • dl vann
  • dl appelsinsaft
  • ca 5 stk appelsin

Fremgangsmåte

  • Del appelsinene i to. Press ut appelsinsaft og sil den. Ta ut resten av innmaten med en skje.

    Lag appelsingelé med vann og appelsinsaft. (NB. Det er viktig at det brukes mindre væske enn det som står på pakken).

    Sett appelsinene slik at de står rett og stødig, f.eks. på et muffinsbrett.

    Hell geleen i de uthulte appelsinskallene.

    Sett appelsinene i kjøleskapet til de har stivnet - gjerne over natten.

    Bruk en skarp kniv uten tagger når du skal skjære dem i båter. Kniven kan gjerne dyppes i varmt vann før du skjærer.

    Legg gelébåtene over på et fat og server.