Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell appelsinene med kniv, skjær i tynne skiver. Legg dem utover på et stort fat.

    Grovhakk nøtter og skjær dadler i strimler. Dryss nøttene overe. Drypp over honning. Ha over noen røde pepperkorn.

    Bland yoghurt og kesam i en bolle. Rør honning i kremen.

    Server appelsindesserten nylaget med honningkremen til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 6 stk appelsin
  • 3 dl valnøttkjerner
  • 2 dl tørkede dadler - steinfrie
  • 2 ss flytende honning
  • Krem:
  • dl yoghurt naturell
  • dl kesam original
  • ½ dl flytende honning
  • rød pepper
Appelsinskiver med dadler på hvitt fat

Fremgangsmåte

  • Skrell appelsinene med kniv, skjær i tynne skiver. Legg dem utover på et stort fat.

    Grovhakk nøtter og skjær dadler i strimler. Dryss nøttene overe. Drypp over honning. Ha over noen røde pepperkorn.

    Bland yoghurt og kesam i en bolle. Rør honning i kremen.

    Server appelsindesserten nylaget med honningkremen til.

Prøv også disse dessertene Se alle desserter (233)