Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær appelsinene frie for skall og hvite hinner.

    Skjær filetene ut av appelsinene og klem saften ut av "skrotten" som er igjen. Den dryppes over til slutt.

    Legg appelsinbåter på en tallerken og strø over litt revet sjokolade og finhakkede valnøttkjerner.

    Serveres med en gang.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk appelsin
  • 40 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 5 stk hakkede valnøttkjerner

Fremgangsmåte

  • Skjær appelsinene frie for skall og hvite hinner.

    Skjær filetene ut av appelsinene og klem saften ut av "skrotten" som er igjen. Den dryppes over til slutt.

    Legg appelsinbåter på en tallerken og strø over litt revet sjokolade og finhakkede valnøttkjerner.

    Serveres med en gang.