Appelsinris

Har du risgrøt til overs fra middagen i går? Da er det fort gjort å lage denne deilige desserten med appelsiner.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 3 dl ferdig kokt risgrøt
  • 2 appelsiner
  • 2 ss sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 dl kremfløte

Fremgangsmåte

  1. Bruk rester av risgrøt eller kok risgrøt etter anvisning på pakken. Avkjøl grøten.
  2. Skrell appelsinene og skjær dem i terninger. Hold av noen båter til pynt.
  3. Bland terningene i risgrøten sammen med vaniljesukker og sukker. Smak til.
  4. Pisk fløten stiv og rør kremen forsiktig inn i appelsinrisen.
  5. Fyll risen i en glassbolle eller i porsjonsskåler og legg appelsinbåter oppå som pynt ved servering.
Legg til på Min side
Del på Facebook