Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del appelsinene i to.

    Skjær ut innmaten med en skarp kniv eller en skje.

    Del appelsinkjøttet i terninger.

    Del jordbær i skiver og skjær ut nebb av den tykkeste skiven.

    Skjær resten av jordbærene i biter og bland dem sammen med appelsinsalaten.

    Fordel appelsinsalaten i skallene. Sett på jordbær som nebb og epleskiver som stjert, eller bruk fantasien til din egen vri.

    Server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk appelsin
  • 2 stk røde appelsin
  • 4 stk jordbær
  • 2 skive eple
  • blåbær til øyne
Appelsinsalat i halve appelsiner laget som påskekyllinger

Fremgangsmåte

  • Del appelsinene i to.

    Skjær ut innmaten med en skarp kniv eller en skje.

    Del appelsinkjøttet i terninger.

    Del jordbær i skiver og skjær ut nebb av den tykkeste skiven.

    Skjær resten av jordbærene i biter og bland dem sammen med appelsinsalaten.

    Fordel appelsinsalaten i skallene. Sett på jordbær som nebb og epleskiver som stjert, eller bruk fantasien til din egen vri.

    Server.