Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland sammen mel, havregryn, egg og melk med en miksmaster, e.l.

    Kjør røren med en stavmikser for å knuse havregrynene.

    La røren svelle i 20-30 min.

    Skrell bananene og mos dem med en gaffel.

    Ha bananmosen i pannekakerøren, og kjør noen sekunder med stavmikseren, slik at alt blander seg.

    Stek små eller store pannekaker.

    Server bananpannekakene nystekte med friske bær og med litt honning over.

INGREDIENSER

  • 3 dl hvetemel
  • dl havregryn
  • 3 dl sammalt hvete, fin
  • 3 stk egg
  • 1 l lettmelk
  • olje til steking
  • 2 stk godt moden banan
  • serveres med friske bær
  • 2 ss flytende honning

Fremgangsmåte

  • Bland sammen mel, havregryn, egg og melk med en miksmaster, e.l.

    Kjør røren med en stavmikser for å knuse havregrynene.

    La røren svelle i 20-30 min.

    Skrell bananene og mos dem med en gaffel.

    Ha bananmosen i pannekakerøren, og kjør noen sekunder med stavmikseren, slik at alt blander seg.

    Stek små eller store pannekaker.

    Server bananpannekakene nystekte med friske bær og med litt honning over.