Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

    Bland bringebær, sukker og kanel i en kjele og kok opp under omrøring. Ta kjelen bort fra platen.

    Klem vannet ut av gelatinplatene, ha dem i bærblandingen og rør til de er oppløst. Avkjøl litt før rømmen røres i.

    Hell opp i små glass som settes kjølig i minst 3 timer.

    Pynt gjerne med litt pisket krem, noen friske bringebær og et blad frisk mynte.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk gelatinplater
  • 250 g bringebær
  • ¾ dl sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • ¼ ts malt kanel
  • 3 dl lettrømme
Oppskriftsbilde av bringebær-pannacotta servert i dessertglass.

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

    Bland bringebær, sukker og kanel i en kjele og kok opp under omrøring. Ta kjelen bort fra platen.

    Klem vannet ut av gelatinplatene, ha dem i bærblandingen og rør til de er oppløst. Avkjøl litt før rømmen røres i.

    Hell opp i små glass som settes kjølig i minst 3 timer.

    Pynt gjerne med litt pisket krem, noen friske bringebær og et blad frisk mynte.