Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp vann, kanel og sukker til en lake.

    Trekk kjelen av platen. Legg i bærene og la blandingen hvile i 15 minutter.

    Kjør blandingen glatt med en stavmikser. Smak om suppen er passe søt.

    Sil suppen over i en bolle og avkjøl.

    Server suppen i desserttallerkener og pynt gjerne med litt crème fraîche og hele bringebær.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g bringebær
  • 1 ts malt kanel
  • 6 dl vann
  • 110 g sukker
Oppskriftebilde av bringebærsuppe servert i hvit skål.

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann, kanel og sukker til en lake.

    Trekk kjelen av platen. Legg i bærene og la blandingen hvile i 15 minutter.

    Kjør blandingen glatt med en stavmikser. Smak om suppen er passe søt.

    Sil suppen over i en bolle og avkjøl.

    Server suppen i desserttallerkener og pynt gjerne med litt crème fraîche og hele bringebær.