Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland pistasjenøtter, kransekakemasse, hvetemel og sukker. Skjær smøret i små biter. Bland alt til en smuldredeig.

    Legg bærene i en smurt paiform. Bland sukker og potetmel og fordel det over bærene. Smuldre til slutt smuldredeigen over.

    Stek paien ved 200°C i ca. 25 minutter midt i ovnen.

    Serveres straks med vaniljesaus til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 ss hakkede pistasjenøtter
  • 75 g revet kransekakemasse
  • dl hvetemel
  • ½ dl sukker
  • 100 g smør
  • 175 g jordbær
  • 175 g bringebær
  • 1 ss sukker
  • ts potetmel

Fremgangsmåte

  • Bland pistasjenøtter, kransekakemasse, hvetemel og sukker. Skjær smøret i små biter. Bland alt til en smuldredeig.

    Legg bærene i en smurt paiform. Bland sukker og potetmel og fordel det over bærene. Smuldre til slutt smuldredeigen over.

    Stek paien ved 200°C i ca. 25 minutter midt i ovnen.

    Serveres straks med vaniljesaus til.