Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Smuldre sammen alle ingrediensene bortsett fra eplene. De skrelles og deles i båter. Bruk gjerne en epledeler.

     

    Fyll en ildfast form med eplebåter. Fordel smuldredeigen over eplene. Stek paien i ovn på 175 grader C i ca. 30 minutter.  Server gjerne vaniljesaus til.

INGREDIENSER

  • 6 stk eple
  • 40 g myk margarin
  • 4 ss sukker
  • 3 dl brødrasp
  • 4 ss hakkede mandler eller andre nøtter
  • 4 ss finhakket frisk timian

Fremgangsmåte

  • Smuldre sammen alle ingrediensene bortsett fra eplene. De skrelles og deles i båter. Bruk gjerne en epledeler.

     

    Fyll en ildfast form med eplebåter. Fordel smuldredeigen over eplene. Stek paien i ovn på 175 grader C i ca. 30 minutter.  Server gjerne vaniljesaus til.