Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask, skrell og skjær frukten i passe terninger og bland sammen i en serveringsbolle.

    Server fruktsalaten med hakkede hasselnøttkjerner over og vaniljekesam i en egen skål ved siden av.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ¼ stk honningmelon
  • 2 båt vannmelon
  • ¼ stk cantaloupe melon
  • 2 skive frisk ananas
  • 10 stk physalis
  • 4 ss kjerner fra granateple
  • ½ kurv jordbær
  • dl blåbær
  • 2 ss hakkede hasselnøtter eller etter smak
  • 3 dl kesam vanilje
Fargerik fruktsalat - fra boken Førsteklasses mat

Fremgangsmåte

  • Vask, skrell og skjær frukten i passe terninger og bland sammen i en serveringsbolle.

    Server fruktsalaten med hakkede hasselnøttkjerner over og vaniljekesam i en egen skål ved siden av.