Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Fjern skallet på ananasen og del den i fire. Fjern stammen i midten. Del ananasen i terninger.

    Del fiken i 2 og skjær den i skiver.

    Ta ut kjernene i granateplet. Det gjør du best ved å skjære rundt skallet med en skarp kniv - men bare i skallet! Deretter brekker du opp granateplet i biter og plukker ut kjernene.

    Bland alt forsiktig sammen. Ha litt presset appelsinsaft over.

    Tilsett gjerne litt likør over fruktsalaten, om du ønsker 'det lille ekstra'.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk fersk fiken i halve skiver
  • 250 g bringebær
  • 1 stk granateple
  • ½ stk frisk ananas
  • saften av 1 stk appelsin

Fremgangsmåte

  • Fjern skallet på ananasen og del den i fire. Fjern stammen i midten. Del ananasen i terninger.

    Del fiken i 2 og skjær den i skiver.

    Ta ut kjernene i granateplet. Det gjør du best ved å skjære rundt skallet med en skarp kniv - men bare i skallet! Deretter brekker du opp granateplet i biter og plukker ut kjernene.

    Bland alt forsiktig sammen. Ha litt presset appelsinsaft over.

    Tilsett gjerne litt likør over fruktsalaten, om du ønsker 'det lille ekstra'.